Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νεο!!! 3ο Πρόγραμμα κοιλιακων!!!

1η Άσκηση
 
 




2σετ των 40 επεναλήψεων
Σημειώσεις: Τα πόδια είναι ληγισμένα και λίγο ανοικτά, τα χέρια πλεγμένα πίσω από το κεφάλι και συκώνουμαι μόνο τους ώμους βγάζωντας αέρα.
 
2η Άσκηση




2 σετ των 15+15 επεναλήψεων
Σημειώσεις: Σε ύπτια θέση με τα πόδια σταυροπόδι, ανασηκώνουμε τον κορμό με στροφή, προσπαθώντας να ακουμπήσουμε τον αγκώνα στο αντίθετο γόνατο, βγάζωντας αέρα και αμεσως μετά, με το πάνω πόδι στον αέρα ακίνητο, κάνουμε μικρές κινήσεις του κορμού ψηλά(ροκανίσματα) στην ευθεία(χωρίς να στρίβουμε).Στην συνεχεια αλλάζουμε πόδια και κάνουμε τα ίδια από την άλλη πλευρά.

3η Άσκηση



2 σετ των 25 επεναλήψεων

Σημειώσεις: Τα πόδια είναι τεντωμένα στον αέρα.Τα χέρια μας είναι στο πλάϊ και κατεβάζουμε εναλλάξ τα πόδια, προσπαθώντας να τα ακουμπήσουμε στο έδαφος.Η άσκηση αυτή μπορεί να δυσκολέψει κάνωντας κοιλιακό με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, κάθε φορά που κατεβαίνει ένα πόδι στο έδαφος.

4η Άσκηση



 
2 σετ των 25επαναλήψεων
    Σημειώσεις: Σε ύπτια θέση με τα χέρια στο στήθος ή πίσω από το κεφάλι, κάθε φορά που ανασηκώνουμε τον κορμό ανοίγουμε τα πόδια.

5η Άσκηση
Για 50 δευτερλεπτα
Σημειώσεις: Με τα χέρια κάτω από τους γοφούς, κάνουμε ποδήλατο, τεντώνοντας τα πόδια εναλλάξ παράλληλα στο έδαφος.

Παρατηρήσεις: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 300 κοιλιακούς, αρκετούς για έναν μέτρια γυμνασμένο άτομο. Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψετε να εκτελέσετε και 90 ραχιαίους (3Χ30) στο τέλος του προγράμματος(σε πρηνη θέση με τα χέρια πίσω από την μέση).Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου