Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Που κρύβεται το μυστικό!


Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κυρίως το διαδίκτυο έχουν κατακλυστει από τους παρακάτω τίτλους!

"Χάσετε από 5 ως 10 περιττά κιλά σε 7 μέρες!"
" Αδυνατίστε γρήγορα χωρίς δίαιτες!" (και χωρίς άσκηση εννοείται!) 
"Δείτε άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σας σε μόλις δυο εβδομάδες!"
Πολλοί από σας γελάτε με την υπερβολή! Κι όμως τα έκανα copy paste πριν από ένα λεπτό από το ελληνικό διαδίκτυο!
Δυστυχώς πολλοί τσιμπάνε κι είμαι σε θέση να το γνωρίζω όσο λίγοι από τα χιλιάδες ερωτήματα που μου υποβάλλονται σε συνεχή βάση ακριβώς για τέτοια ζητήματα!
Αυτά δεν γίνονται παιδιά και ιδιαίτερα χωρίς άσκηση! Μπορείς να χάσεις όντως κιλά σε γρήγορο χρόνο αλλά θα είναι κυρίως νερό και ενδεχομένως και πολύτιμος μυικός ιστός! 
Ποιος έξυπνος άνθρωπος θα ήθελε κάτι τέτοιο;
Mη πάτε ποτέ για πάνω από ένα κιλό την εβδομάδα! Θεωρήστε το σαν όριο ασφαλείας! Και για να σας το μεταφράσω σε θερμίδες αυτό σημαίνει μείον 1100 θερμίδες ημερησίως (μπορούν να προέρχονται από μείωση του φαγητού ή από άσκηση).
Μη μασάτε κι από εξωγήινα προγράμματα άσκησης που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια αν υπάρχει και η ταυτόχρονη λήψη του ''super'' σκευάσματος ή αν αγοράσετε το ''ανεπανάλυπτο'' μαγικό μηχάνημα! 
Τα πράγματα είναι απλά : Γυμναστείτε 3-4 φορές την εβδομάδα για 30'-45' με έντονους ρυθμούς αν θέλετε να έχετε καλά και μόνιμα αποτελέσματα.
Τέλος μη κάνετε κατάχρηση σε ευκολίες όπως είναι οι αντικαταστάτες γευμάτων,τα μεταπροπονητικά σέικ και οτιδήποτε προσφέρεται σε μορφή υγρού ή σκόνης για να βοηθήσει τις προπονήσεις σας,τη γρηγορότερη αποκατάσταση ή και την απώλεια λίπους/κιλών. Αυτά τα πράγματα με μέτρο! Οι πραγματικές τροφές είναι αναντικατάστατες! Ότι είναι πολύτιμο, υπάρχει άφθονο στη φύση!

Personal Trainer
κιν. 6932676841

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου